logotype
logotype

Tenis de masa

            Este un joc sportiv practicat la toate varstele si pe toate meridianele, usor si accesibil, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care vor sa se perfectioneze.

            Tenisul de masa isi are originea in Anglia sec. XIX. Din 1874, cand a fost descoperita mingea de cauciuc umflata cu aer comprimat, jocul se dezvolta vertiginos. Mesele folosite nu se deosebesc prea mult de cele ale zilelor noastre, in schimb fileul era din lemn (cum se mai folosesc si astazi la mesele de bitum din cartiere), iar paletele aveau forme si materiale extrem de diversificate.

            Un sport competitiv care iti testeaza reflexele si puterea de concentrare, fara a necesita un antrenament pregatitor indelung, si in care puteti savura mici victorii este de multe ori ceea ce avem nevoie dupa o zi obositoarela birou sau la cursuri.

            Este modul ideal de a te bucura de compania celor dragi, de a-i angaja intr-o competitie prieteneasca si de a face miscare indiferent de vreme de afara.

            Rau Fitness te invita sa incerci aceasta atmosfera! Ne adresam deopotriva pasionatilor sau incepatorilor: va punem la dispozitie o masa de tenis si echipamentul necesar (palete si minge), spatiu suficient si suntem disponibil pentru programari !

2017  Fitness.rau.ro