logotype
logotype

Solar

 

            Nimic nu se compara cu o piele aurie, frumos bronzata. Si cum vara tine doar trei luni multe dintre noi apeleaza la alte metode pentru a obtine nuanta perfecta care sa ne puna corpul in valoare.

            Sala noastra dispune de un solar vertical, care ofera un bronz uniform, fara pete sau dungi. Solarul vertical este mult mai igienic decat solarul orizontal, deoarece se sta in picioare, si nu intins pe o suprafata.  
            Solarul vertical permite utilizatorului sa obtina un bronz mai bun, deoarece ii este mai usor sa se miste in timpul bronzarii, poate ridica mainile in sus, permitand si bronzarea partilor interioare ale mainilor si lateralul corpului.

            De asemenea va  punem la dispozitie o gama extinsa de creme  Australian Gold ce nu numai ca va actiona ca activator solar, dar va conferi pielii un parfum placut!
            Un solar vertical contine neoane cu lumina ultravioleta dispuse pe o structura de 360 de grade, astfel corpul dv. este expus luminii ultraviolete din toate partile si nu este nevoie sa va intoarceti pe partea cealalta la mijlocul sedintei, cum se intampla in cazul solarelor orizontale. In realitate, la un solar vertical va bronzati corpul de doua ori mai repede decat la un solar orizontal.

Beneficiile bronzarii la solar:
- ajuta la fixarea calciului in organism si la formarea vitaminei D3 care previne osteoporoza;
- intareste sistemul imunitar;
- regleaza metabolismul;
- boli de piele precum acneea, psoriazisul sau neurodermatitele sunt tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete;
- rezultatul este o piele frumoasa si catifelata;


Sfaturi atunci cand mergeti la solar:
- inainte de a merge la solar este recomandat sa faceti un dus pentru a indeparta orice produs cosmetic si sa va scoateti bijuteriile;
- tineti ochii inchisi si purtati ochelari de protectie pe toata durata expunerii ;
- zonele mai sensibile ale pielii, alunitele si petele cu un pigment mai pronuntat trebuie acoperite cu crema protectoare;
- dupa expunere pielea trebuie hidratata cu un lapte de corp.
            Solarul are contor si sistem de avertizare pentru numarul orelor de functionare si data schimbarii neoanelor.

            Echipa RAU Fitness urmareste atent si inlocuieste la timp neoanele si consumabilele, astfel incat sedintele de bronzare cuprinse intre 6 - 12 minute au rezultate uimitoare.

 

2017  Fitness.rau.ro